Vi provar Purina Beyond

Som buzzador får jag, eller rättare sagt hundarna, prova hundmat från Purina Beyond. Det hängde en liten säck på dörrhandtaget imorse, och det passade väldigt bra att den kom just idag. Thone är lite tråkig med maten nu under skendräktigheten, och idag ville hon inte ha den alls. Istället fick hon prova lite Purina Beyond, och det tyckte hon smakade mycket bättre!

Det kändes bra att hon fick lite mat i magen, så hon inte behövde gå och vara hungrig och sedan spy för att magen var tom. Jag hade väl tänkt att ha maten som träningsgodis, det var små bra bitar, men det kanske blir så att Thone hinner äta upp allt.

Vill du också bli en buzzador, och få testa olika produkter antingen till förmånligt pris eller gratis? Hojta till och lämna din mailadress så skickar jag en länk!

29 mars, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: