Skitträning och nya kläder


Söta Thyrisen med fluffig frisyr i onsdagens halva storm.

Fy fan! Dagens träningspass gick helt åt helvete. Det blåste full storm, så Thyra hörde inte alls vad jag sa och blev bara stressad och låg. Hon fick göra några jättelätta grejer och sen avslutade jag hennes träningspass och tänkte träna med Lhine och Thone istället. Men, i vagnen satt Evelina och var ledsen och tjatade om ”Nanta!”. Hon som inte brukar vilja ha några vantar, eftersom att hon inte kan suga på tummen och pilla på sin Diddi då… Idag var inte ens vantarna med, men jag hittade ett par strumpor i skötväskan som hon fick ha på händerna.

Jag kände mig lite smått irriterad och frustrerad över blåsten och även lite ledsen över Thyras pass, så jag packade ihop träningsgrejerna och så fortsatte vi promenaden istället. Vi kanske skulle kunna göra ett nytt försök att träna efter att Lenny kommit hem från jobbet.

Det blev dock lite andra planer när Lenny kommit hem. Vi åkte ner till stan för att köpa kläder till Evelina, och så tittade vi in på mitt jobb för att pumpa däcken på barnvagnen. Evelina hittade ett pussel hon ville ha, vilket vi tyckte var ett bra val bland alla tusentals leksaker så det fick hon köpa. Det fanns en hel del kläder på rea, så för inte så mycket pengar blev det två tröjor, fyra t-shirtar och två byxor. Innan vi åkte hem igen så lyxade vi till det med en fika på Espresso House, och det var riktigt gott och mysigt!

När vi kom hem smet jag ut med Thyra och Lhine direkt, och det blåste betydligt mindre än på förmiddagen. De fick bara ett varsitt kort träningspass, och Thyra blev så glad och sprallig när hon kunde höra och förstå mig igen. Det kändes skönt att gå ut, göra om och göra rätt!

17 mars, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: