Nu är det bara att sätta igång med träningen!

Så där ja, nu är Thyra och Lhines låtar klippta och färdiga. I båda låtarna kortade jag ner ett stycke, som i mitt tycke inte är lika lätt som det låter. Även om det var två stycken där musiken upprepade sig så blev det ändå små hack. Lite frustrerande, men vet man inte om det så hörs det nog inte jättetydligt. Kanske att jag behöver korta ner Thyras låt på ett ställe till, men vi ska träna till musiken först och känna hur det känns.

Förutom att klippa deras låtar har jag även lyssnat igenom dom och gjort en plan för ändringarna i Thyras program och den nya början i Lhines program. Jag hoppas det kommer kännas bra när vi tränar på dom bitarna, och att dom går med på mina små ändringar.

2 mars, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: