Först skulle hon inte gå, nu ska hon inte gå in


Lhine och Evelina gjorde sandkakor tillsammans idag.

Evelina är ju för rolig. Nu när hon har kommit på att hon faktiskt kan röra på sig utomhus så vill hon inte gå in. En dag som den här, med jättefint och soligt väder, inget dagis och inget jobb så gjorde det ingenting. Vi har varit ute i princip hela dagen, förutom när det var dags för mat och lite sömn. När hon vaknade gick vi ut på tomten och när Lenny kom hem gick vi bort till sandlådan och gungorna här utanför och var ute tills det var dags för kvällsmat.

Det är verkligen superhärligt att kunna vara ute längre stunder nu när Evelina har kommit på hur roligt det kan vara att vara ute. Sitta och gräva med henne i sandlådan, eller bara sitta och titta på när hon gräver och grejar. De fyrbenta skulle nog vilja ha lite mera action, men dom får ju iallafall vara med och dom får en massa frisk luft.

27 mars, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Först skulle hon inte gå, nu ska hon inte gå in”

  1. Karin:

    Vad härligt !!!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: