Då såg det ut så här


Thyra i mitten med sina döttrar Lhine snart 4 år och Lystra snart 7 månader.

Den 12:e mars 2011 såg det ut så här. Förutom att det var vår och strålande sol, så hade vi Thyras dotter Lystra på besök i 2 1/2 vecka medan hennes husse och matte var på semester i Thailand. Då hade jag ingen aning om att jag några år senare skulle ha en systerdotter till Lystra.

Det var faktiskt så att dagen innan och dagen efter bilden togs så var vi och försökte para Lhine med Tino, med hopp om att Rhiva skulle bli till. Någon parning blev det inte då, utan vi fick vänta ett halvår till nästa löp och då stämde lyckligtvis allt.

12 mars, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: