En ny liten kompis

Igår pratade en arbetskamrat om de hade alla mobilabonnemang i sin familj samlade, så idag kontaktade jag Telenors kundservice igen för att se om det var något som jag och Lenny kunde göra och vad det skulle kosta med en ny mobil också. Det skulle bli några kronor billigare än vad vi betalar idag för ett varsitt abonnemang, och då betalar jag bara 50:- i månaden för min skräpmobil.

Framåt kvällen åkte jag till Media Markt, men där verkade allt så knöligt och det lät som att säljaren pratade kinesiska. Jag trodde att jag skulle åka hem med en ny mobil, men när säljaren frågade om det var något mer han kunde hjälpa till med så kändes det som ett avslut på vårat samtal…

Jag orkade inte åka hem utan en ny mobil, igen, så jag chansade på att åka till Telenor i i-Huset på vägen hem. Där var det inget som var krångligt, jag förstod allt säljaren sa och snart låg min nya mobil på kassadisken. En guldrosa fina Samsung Galaxy S7 edge!

Fånigt glad är jag över att äntligen ha en ny mobil, och det känns så skönt att ha en Samsung igen!

21 februari, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: