Nybadad surikat


Thyra i den söta hundhoodien jag köpte 2005. Perfekt efter bad så pälsen blir platt och fin!

Hundarna ser rätt ovårdade ut just nu, fast att jag tycker att jag klipper på dom med jämna mellanrum. Thone behöver snyggas till om tassar och öron, och både Thyra och Lhine ser ut att behöva en helrenovering. Rejält smutsiga är dom också, främst på grund av allt salt som körs ut på gångbanorna så fort det närmar sig nollgradigt. Det är nästan så att jag skulle kunna tänka mig att ta på hundarna långbenta overaller och skor när vi går ut!

Efter jobbet idag så fick iallafall Thyra sig en ordentlig dusch med både schampo och balsam, för hon har tänkt bli helt naken och då är det skönt att skynda på fällningen. Det blir en kortare fällperiod och en kortare period med päls över hela golvet. Imorgon kväll blir det att plocka fram saxarna så att Thyra blir fräsch och fin.

22 januari, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: