Nu blev det kallt!


Fina Thyra, snart 12 1/2 år.

Det är inte många dagar den här vintern som vi har haft minusgrader, men nu är det riktigt kallt! Sådär kallt att det inte gjorde något att jag och Evelina försov oss igår och inte hann ta en timmes morgonpromenad med hundarna innan jobb och förskola. Bilen var igenfrusen också så att jag fick sätta in Evelina i bagageutrymmet medan jag försökte slita upp dörrarna. Det tog hur lång tid som helst att skrapa rutorna, men tack och lov var det ingen trafik så jag hann i tid till jobbet.

Idag fick Evelina stanna inne med sin pappa när jag och hundarna gick ut på promenad, för hon vill inte ha vantar och nu går det verkligen inte att gå ut utan vantar. Jag höll på att förfrysa fingrarna de få minuterna jag hade kameran framme för att ta bilden ovan på Thyra…

Nu när det blev såhär kallt har jag förstås kommit på att det är dags att ta tag i att börja träna med hundarna igen. Mitt nyårslöfte var att vi ska göra något varje dag som jag inte jobbar, och fram tills idag har det inte blivit något av det löftet. Det var väl egentligen inte förrän i onsdags som löftet bröts, eftersom det var först då som jag kände mig frisk igen. Men, idag så har Thyra och Thone fått träna!

Vi passade på att träna medan Lenny nattade Evelina, så det blev bara lite småpyssel ute i hallen för jag ville inte att vi skulle väsnas för mycket. Egentligen hade jag bara tänkt träna med Thone, men så kom det en liten Thyra smygande och ville vara med också. Med Thone blev det lydnadspyssel och med Thyra blev det freestyletricks med bara handtecken. Träningen var väldigt uppskattad av båda två, och Thyra hade så bråttom i en snurr att hon slog nosen i kanten av trälådan som deras leksaker är. Det blev en rejäl smäll, men verkar gått bra ändå.

6 januari, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: