Lhine snusktant

Thones höglöp är över, och idag tyckte Lhine att det var dags för henne att gå in i höglöp. Hon blöder fortfarande så egentligen är det väl lite tidigt, men hon vill väl hinna hitta en karl i god tid. Det märktes redan imorse att något var på gång, för det var ett himla tjat innan vi kom ut på promenad. När vi väl kom ut så kändes det som att jag blev släpad bakom en schäfer… Lhine som annars brukar gå lugnt och sansat.

För att det skulle vara lite lugnt hemma så fick Lhine följa med till jobbet, och jag kan lova att hon blev besviken när hon hamnade på en filt innanför kompostgaller nere i personalrummet. Hon hade nog tänkt sig något helt annat, och sprang ner för trappen med öronen långt framåt och såg sig förväntansfullt omkring. ”Var är han?”.

Jag tycker lite synd om henne, men kan samtidigt inte låta bli att skratta åt henne emellanåt. Hon ser ju för rolig ut med sin förväntansfulla och frågande blick. Sen känns det lite onödigt att hon löper överhuvudtaget, när hon ändå är för gammal för att paras och förmodligen inte ens kan bli dräktig. Men, om några dagar är det ju över för den här gången.

20 januari, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: