Evelinas andra jul

Igår åkte vi allihopa ut till Hälla för att fira jul tillsammans med mina föräldrar, min moster och mormor. Evelina var jättevackert uppklädd i klänning, röda strumpbyxor och en liten rosett i håret. Klänningen fick hon i julklapp av min moster förra året. Den är köpt i vietnam, och hur fin som helst med en tunn nederdel med fluffiga kanter och en massa paljetter under. Jag blev så glad när den visade sig passa näst intill perfekt!

Förra året var Evelina trött, ledsen och kunde inte komma till ro, men i år var hon pigg, glad och visade hur duktig hon blivit på att gå. Hon åt massor med julmat, ropade ”Wow!” när hon öppnade sina julklappar och vräkte i sig av min ris à la Malta som jag gör varje år.

Det skulle kommit en tomte medan morfar gick och köpte tidningen, även om det inte finns något affär på gångavstånd ute hos mina föräldrar, men det glömde vi bort allihopa! Evelina fick iallafall en massa fina, bra och roliga julklappar. Bland annat kläder, böcker, pekböcker med ljud, ljudpussel, Babblarnas dvd-film, Babblarna plastfigurer, Babblarna-böcker, en ny Diddi-snuttefilt, plocklåda och slagbänk med Bamse och Lilleskutt.

Hon fick även två stora lådor med mega bloks. Vi hade köpt en och även min lillebror, trots att jag inte ens nämnt att Evelina önskat sig det. Den ena öppnade vi direkt, och Evelina satte igång att bygga ihop en massa bitar med en gång. Vi får se om vi byter den andra lådan mot en annan färg, nu har hon två prinsesslådor, eller om hon ska få ha två av samma. Hon fick även dubbelt av två andra julklappar, men dom blir det att byta mot ett tillgodokvitto för nu behöver hon inga nya leksaker på ett bra tag.

Vi var inte hemma igen förrän efter midnatt, och då talade Lhine om att hon inte var riktigt nöjd med sin julafton. Hundarnas julklappar låg kvar i frysen, för de kommer dom få här hemma ikväll. Lhine ville absolut ha en julklapp, så jag fick rota igenom skafferiet och se om det kanske fanns tre tuggben. Som tur var så hittade jag tre stycken av två olika sorter, och sen var Lhine nöjd.

Nu ska jag, Lenny och Evelina snart iväg till Lennys föräldrar för ett lite mindre julfirande. Det blir förstås julmat och så ska Evelina få julklappar av dom.

25 december, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: