Pysseldag

Kallt, blött och ruggigt har det varit här idag, så när Evelina var på förskolan passade jag på att städa bland mina paracordsnören och tillbehör. Alltihopa har sett ut som ett krig, med alla möjliga färger ihoptrasslade i stora bollar. Stor plats har det tagit också, i en plastlåda och två kartonger. Idag trasslade jag ut allt, mätte och skrev upp längderna, vek ihop fint och slängde alla småstumpar. De två kartongerna kunde jag kasta, fulla med småstumpar, och resten fick plats i plastlådan.

Därefter slängde jag upp en bild på Facebook med vad jag hade för färger och längder hemma, och fick genast en beställning av Kicki som har Lhines son Wilmer och hans dotter Shinie. Det blev en stunds knåpande i soffan framför tv:n, och samtidigt blev jag av med det sista av fyra olika färger.

15 november, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: