”Mums! Harpluttar!”


Varför röra på sig när hela fotbollsplanen är full med halvfrusna harpluttar?

Usch, igår när jag kom hem från jobbet blev jag jättefrusen och fick ont i kroppen. Det visade sig att jag hade feber, så det blev att krypa ner i sängen tidigt med hopp om att jag skulle må bättre idag. Lenny gick upp med Evelina imorse så att jag kunde ligga kvar två timmar till. Jag mådde väl inte mycket bättre, men tog mig ändå ut på en promenad med Evelina och hundarna. Frisk luft brukar ju alltid pigga upp en.

Någon långpromenad blev det inte, utan vi gick bara bort till Lambohovsvallen där jag tänkte att hundarna kunde få motionera sig själva… Thyra och Lhine drog en kort rush, tills de upptäckte att hela fotbollsplanen var full av mumsiga harpluttar! Jag orkade inte jaga på dom, så de fick vara tråkiga och gå med nosen i backen och äta.


Thone passade på att springa omkring med bollen jag hade tagit med.

20 november, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: