Ett år till!


Thone tittar nyfiket på medan bilen blir undersökt.

Den här dagen har gått i ett, fast att jag egentligen borde ta det lugnt för att försöka bli frisk, och innehöll bland annat ett besök på Opus för att besikta bilen. Det känns som att jag har haft min namnlösa bil i flera år, men idag var faktiskt bara det andra besöket vi gjorde ihop på bilbesiktningen. Jag hade tänkt att besikta den redan i juli, men fick inte arslet ur att boka en tid förrän igår när jag insåg att det bara var en vecka kvar innan körförbud…

Thone fick följa med, för jag tänkte att det kunde vara lite roligt och spännande för henne. Att knata omkring i bilhallen var inga konstigheter, och hon hade nog hellre varit med precis vid bilen istället för att sitta och vänta en bit bort. Två besiktare var framme och hälsade på henne, och det tyckte hon förstås var lattjo lajbans. Jag var jättenervös för hur det skulle gå med bilen, och hur dyra fel det skulle vara, men den ena besiktaren skvallrade om att det såg ut att gå bra.

Det blev ett blankt och fint papper, och det kändes bara så himla skönt!

24 november, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: