Bye, bye oktober


Evelina, vår egna lilla solstråle.

Nu är november här, och det är bara att inse att det inte kommer bli bättre. Det kommer bara bli mörkare och mörkare, och kallare och kallare. Jag hoppas ändå på mycket sol och ett rejält snötäcke som får ligga kvar sen när snön kommer.

Oktober var iallafall ytterligare en sån där månad som bara svischade förbi. Lhine blev 9 1/2 år och Thone och Evelina blev 15 månader. Jag och Thone debuterade i fortsättningsklass i rallylydnad, och Thone var taggad ända ut i klospetsarna. Vi lyckades hålla ihop och på två tävlingar, två helger efter varandra, lyckades vi få tre godkända resultat med två klassvinster och tog titeln RLD F!

1 november, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: