Årslistorna 2016

I förra veckan justerades Årslistorna i heelwork to music och freestyle, där de fyra bästa resultaten under året räknas ihop. Det blev bara fyra tävlingar med Thyra och Lhine i år, och vi tävlade mest bara för att vi tycker det är kul. Jag hade visserligen målet att vi skulle kvala till SM också, men det räknade jag nästan med att vi skulle lyckas med om vi hade ett skapligt utförande. Lite koll på vad som krävs har jag ju, och jag lägger inte en massa tid och pengar på en tävling om jag inte tror att vi kommer kunna få cert. Tid och pengar var också det som påverkade antalet starter i år, plus att jag inte kände att vi hade något mer än just kvalplatser till SM att jaga.

Lhine blev årets 12:e bästa hund i heelwork to music. Den placering fick hon även 2013, 2014 kom hon på en 10:e plats och förra året blev hon 9:a. 98.25 poäng fick vi ihop totalt på hennes fyra bästa poäng, av fem och även fem cert. Att komma på en 12:e plats känns inte fy skam, med tanke på att vi bara startade på fyra tävlingar, och 25 hundar placerade sig på listan. Dessutom körde vi vårat gamla program, som jag visste att vi inte skulle få några jättehöga poäng med.

Thyra blev årets 7:e bästa hund i freestyle, och det tycker jag är lite smått fantastiskt! Äldst på hela listan, och på placeringarna före henne är det bara årets landslagshundar. 102.30 poäng fick vi ihop på hennes fyra bästa poäng. På en av hennes fem starter fick vi så låga poäng att vi faktiskt missade cert, för första gången sedan hon blev champion. Vi fick lite lägre poäng i år än vad vi fått tidigare, men det var jag beredd på med nytt och lite enklare program som inte hann sätta sig ordentligt.

2012 blev hon 4:a, 2013 2:a, 2014 blev hon Årets freestylehund och förra året blev hon 3:a. Nu, 12 år gammal, är hon Sveriges 7:e bästa freestylehund!

29 november, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: