Äntligen lite riktig träning

Inget regn och ett par plusgrader, så nu ikväll när Lenny nattade Evelina så gick jag och Thone ut och tränade. På andra sidan vägen finns det en skapligt upplyst yta mellan två garagelängor. Det är visserligen asfalt där, men så länge man inte tränar fartiga grejer är det ju ingen fara.

Träningen blev väldigt blandad, med inslag av både freestyle, lydnad och rallylydnad, och det var så skönt att inte behöva tänka på utrymmet. Jag tror att Thone också tyckte det var skönt, att inte gå in i väggar och möbler. Det blev ett riktigt trevligt träningspass och lilla Thone kändes väldigt samlad med tanke på att det inte blev någon träning i helgen. Eftersom att hon skötte sig så fint så tog vi några steg längre i de freestyletricken vi tränade på.

Än finns inga planer på när vi ska tävla freestyle, men vi tränar redan på två lite mer avancerade tricks. Det är dom som jag kallar för ”Turn” och ”Krabba”, där Thyra går i sidleds runt mig och i sidleds på avstånd. ”Krabba” får Thone jobba på åt både höger och vänster, men jag har inte kommit på något kommando för vad det ska heta när hon rör sig åt sitt vänster. Aja, än så länge vet hon knappt att hon kan röra sig åt vänster så jag har tid på mig att komma på något bra kommando.

21 november, 2016 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Äntligen lite riktig träning”

  1. Åsa o toktassarna:

    Kräfta kanske? Säger man inte ”gå kräftgång”?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: