1 år sedan Thones utställningsdebut

Minnesgrejen på Facebook är ju inte alltid så rolig, men idag vaknade jag till minnet från Thones utställningsdebut. Det känns förresten overkligt att hon var sådär liten för bara ett år sedan. Lilla Thone, som jag inte trodde skulle bli en särskilt vacker hund, blev BIS-valp för två auktoriserade domare på sin utställningsdebut.

Sedan dess har hon fått två Excellent i juniorklass och blivit placerad som 2:a med CK båda gångerna, tagit RLD N, RLD F och genomfört BPH med ett bra resultat. Det har gått fort, och väldigt bra, fast att vi inte har haft bråttom någonstans.

14 november, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: