Träning med svår störning

Eftersom att jag var ledig, eller rättare sagt arbetslös, idag så fick Evelina vara hemma med mig idag med. Det har inte märkts någonting på henne efter gårdagens fall, däremot så vaknade jag och kände mig helt överkörd.

Igår hade jag tänkt åka ut till hundungdom och träna med hundarna medan Evelina var på förskolan, men sen blev det ju som det blev. Efter en långpromenad åkte jag, Evelina och Thone dit idag istället. Jag visste inte hur länge Evelina skulle vara road av att titta på, så därför fick Thyra och Lhine stanna hemma.

Jag har inte tänkt på det förut, men planen längst ner på hundungdom var väldigt ren och fin, inte en massa småpinnar och annat skräp, så jag satte ner Evelina på marken och så tränade jag och Thone runtomkring henne. För Thone blev det en jättesvår störning att ha ”lillsyrran” krypandes på marken, så när vi gjorde saker där jag inte hade henne precis intill mig så tog hon en liten lov och ville springa och kolla vad Evelina gjorde för något.

Efter en liten paus fick Evelina sitta i vagnen istället, och då hade Thone lite lättare att koncentrera sig. Evelina satt och viftade med armarna och ropade ”Jaaa!” när jag tjoade och berömde Thone när vi upprepade några övningar och hon inte gjorde en lov bort mot Evelina.

12 oktober, 2016 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Träning med svår störning”

  1. Annika i Lindby:

    Det ska börjas i tid 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: