Solen? Var är du?


Thyra och Lhine en solig oktoberdag förra året.

Det är nog inte bara jag som undrar var solen har tagit vägen… Här har den inte synts till på jättelänge känns det som. Jag tycker egentligen om hösten, och våren, men inte när det är mörkt, kallt och blött. När det är såhär tråkigt väder så föredrar jag faktiskt sommaren.

Efter att jobbat torsdag, fredag, lördag, måndag och idag så har jag nu tre arbetslösa dagar framför mig där ingenting är inplanerat förutom långpromenader och träning med hundarna, så då vore det ju väldigt trevligt om solen kunde titta fram. Jag ser liksom framför mig att vi åker ut till hundungdom och går en långpromenad i höstsolen för att sedan träna en stund medan Evelina är på förskolan, men det lär väl säkert regna, blåsa halv storm eller bara vara äckligt kallt.

18 oktober, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: