Jaktfot för den lilla och bus för de stora

Det blev en kort dag på jobbet idag, så när jag kom hem tog jag med mig Evelina och Thone ut på en promenad. Thyra och Lhine blev väldigt paffa när de inte fick följa med, men planen var att Thone skulle få gå jaktfot bredvid barnvagnen. Hon fick gå i koppel en bit först, men sen var hon lös hela promenaden. Vi var inte helt överens om var hon skulle gå, för hon ville verkligen gå bredvid barnvagnen och inte vid min sida. Det fick vara så, för jag tror inte hon kommer gå så långt fram om vi går själva.

När vi kom in igen så var det bara att vända och ta en sväng med Thyra och Lhine, som längtade efter att få göra något efter en tråkig helg. Vi gick bort till Lambohovsvallen där de fick röja runt och sedan jaga kong och boll en stund. Kameran fick följa med också, för jag ville prova lite nya inställningar efter att jag överexponerade ungefär 750 bilder i lördags…


En galen Lhine.


Full fart!


En lycklig Thyra.


Lhine, som tappat nästan all päls, var på riktigt bushumör.

3 oktober, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: