Då var det klart!

Imorse låg de här två fina inbjudningarna i min inkorg, och både Thyra och Lhine är kvalade till årets SM! För Thyra blir det hennes femte Freestyle-SM på raken och för Lhine blir det hennes fjärde HTM-SM på raken. På fredagen får Lhine sällskap av sin halvbror/Thyras son Malte som också har kvalat till HTM-SM, för andra året i rad. Kul!

Eller ja, vi får ju se om vi har råd att vara med. Anmälan går på 500:-/hund och så var det ju det där med övernattning också. Jag vill ju åka ner på torsdagen, för att slippa gå upp mitt i natten och inte behöva känna någon tidspress på vägen ner.

17 oktober, 2016 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Då var det klart!”

  1. Stine:

    Kan tipsa om Linné Hostel i Göteborg. Ligger väldigt centralt, man får ha hund och de har billiga rum.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: