Två pass på samma dag!

Inatt kommer nog Thone sova gott, för idag blev det två träningspass! Medan Evelina var på dagis så åkte vi ut till hundungdom och körde fyrkanten ute på stubbåkern. Hon gick jättefint vid sidan mellan pinnarna och skicken tycker jag funkade bra med tanke på hur mycket (lite) vi tränat.

Efter en promenad på åkern fick Thyra och Lhine också köra fyrkanten, fast utan pinnar då jag plockade med mig en pinne varje gång jag lade ner dummiesarna. Det var roligt att se hur olika Thyra och Lhine sprang ut. Thyra sprang åt sidorna och gick på vinden, medan Lhine satsade med full fart rakt ut i den riktningen jag visade.

På eftermiddagen sen så hörde Nathalie av sig och undrade om vi ville träna, så hon körde hit direkt efter jobbet. Jag hade bara tänkt ha med mig Thone, men Thyra gav mig en blick som jag inte kunde säga nej till så hon fick också hänga med. Det skulle bli intressant att se hur Thone skulle klara störningen att träna med två nästan helt främmande hundar. Hon har ju bara träffar Ayax och Minna typ två gånger innan, och det var länge sen.

Thone skötte sig alldeles utmärkt! Hon höll förstås på att explodera, men använde energin till vår träning. Vi tränade med Thone och Minna samtidigt ett tag i slutet, och det var inga konstigheter.  Hon är duktig lilla Thone, som storleksmässigt blev stor idag jämfört med Ayax och Minna.

27 september, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: