Skogspromenad med apporteringsträning


Bild från i onsdags.

I fredags fick(!) jag en sprillans ny Ergobaby 360, och redan då föreslog jag till Lenny att vi skulle åka till skogen idag och träna lite apportering med Thone. Jag trodde inte det skulle bli av, då han legat däckad med en förkylning sedan i fredags eftermiddag, så istället tog jag, Evelina och hundarna en rejäl långpromenad på morgonen. I nästan tre timmar var vi ute.

Sen under eftermiddagen, när jag somnat framför en film i soffan, väckte han mig och undrade om vi skulle åka iväg till skogen en stund så att Thone kunde få träna lite och han få frisk luft. Vi åkte ut mot Tinnerö och in på någon liten grusväg. Lenny hade Evelina på magen i selen och så lufsade vi ut i skogen. Thone fick springa lös, och hon var jätteduktig! Hon höll sig i närheten hela tiden och hade full koll på oss.

På tre olika ställen stannade vi till och där fick Thone två enkelmarkeringar åt gången. Sedan orkade inte Lenny mer, men jag kände mig glad och nöjd över att vi kom iväg överhuvudtaget. Evelina var nöjd i selen, och jag tror att Lenny tyckte det var mysigt att ha henne på magen.

18 september, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: