Jaha, det var löp på gång

Jag hittade en liten, liten brun fläck på hallgolvet idag och kollade i rumpan på Thyra, och där var det lite mörkt och kladdigt så nu löper hon förmodligen. Det kan mycket väl vara anledningen till att hon var galnare än vanligt på planen i söndags. Thyra är ju inte den som blir seg i huvudet under löp och skendräktighet, utan helt tvärtom!

Det är exakt på dagen 10 månader sedan förra löpet, och nu blir det ju intressant att se vad Lhine hittar på. Jag blir inte förvånad om hon också börjar löpa snart, igen. Hon löpte i april/maj, men bryr sig ju inte om hur långt det går emellan.

1 september, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: