Sandlådelek med småttingarna

Lenny fick hämta hem en febrig Evelina från förskolan i tisdags, och då trodde vi förstås att hon skulle bli snorig och så också. Igår morse var hon piggare igen även om hon fortfarande hade feber och sen på kvällen var febern borta. Förmodligen var det tand nummer nio som ställde till det.

När Lenny åkt till jobbet idag så tog jag, Evelina och hundarna en promenad och stannade till på en lekplats där Evelina och Thone lekte i sandlådan. Evelina bjöd Thone på torra löv, och som den snälla storasystern Thone är så tackade hon och tuggade glatt i sig av löven.

25 augusti, 2016 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Sandlådelek med småttingarna”

  1. Karin:

    Sö söta de är, kompisarna!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: