Lite lätt förvirrad..?

Det är inte ofta jag behöver skämmas för Thyra, men det fick jag göra idag på morgonpromenaden… Thyra gick lös som vanligt, i ena handen hade jag Lhine och Thone och i den andra handen hade jag barnvagnen med Evelina i. Jag såg att vi skulle möta en man med barnvagn, och gick åt sidan för att vi inte skulle ta upp hela gångbanan.

Thyra brukar inte bry sig om andra människor och hundar, men helt plötsligt ser jag hur hela hon blir jätteglad och pinnar iväg mot de vi ska möta. Väldigt överraskad ropar jag på Thyra, och mannen som också blir överraskad skyndar sig fram framför vagnen. Det kändes som mitt hjärta stannade till en stund, för jag ville inte att han skulle skrämma eller göra Thyra illa.

Som tur var så verkade han inte så jättebrydd över att det kom en glad hund framtravandes, och han hörde nog på min ton att det liksom inte var någon panik eller fara. Jag vet inte vad som for i Thyra, men hon måste gått i egna tankar och sedan trott att det var Lenny som kom gående med Evelina i barnvagnen… Hon vände och lunkade tillbaka åt vårat håll när hon insåg att det inte var så. Jag fick skämmas, bad om ursäkt och fick ett halvskrattande svar tillbaka att det inte var någon fara.

12 augusti, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: