Grattis Marit och Malte!

2013, 2014, 2015 deltog Zandra och Thyradottern Lystra, HTMI LPI LPII LPIII RLD N RLD F RLD A RLD M SE VCH Höstglädjens Stjärnlyster på rallylydnads-SM. Sedan förra årets SM har de haft ett uppehåll från rallylydnaden. Under helgen gick årets SM av stapeln, och jag som inte tänkte så mycket på hur det gick där blev glatt överraskad när jag hittade bilden ovan på Facebook.

Marit och Thyrasonen Malte, HTMI HTMII LPI LPII RLD N RLD F RLD A RLD M SE HTMCH Höstglädjens Full Speed Forward hade kvalat till årets SM, vilket jag helt hade missat! Marit skrev själv att det inte blev några poäng att skryta med, då hon hade gjort många fel på banan – men att de lyckades kvala är ju förstås jätteroligt! Ett stort, stort grattis!

18 juli, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: