Träning med liten publik

Idag fick Lenny, och Evelina, äran att följa med ut när jag skulle träna med hundarna. Jag ville köra igenom Thyra och Lhines program, och göra det tävlingslikt. Min lilla högtalare fick följa med ut och så fick Lenny vara DJ.

Det gick bättre än väntat att köra igenom Thyras program, men jag måste sätta mig ner och fundera över hur vi ska röra oss på planen. Nu körde vi bara och det blev inte så bra. Som tur är har vi ett stycke där jag kan styra om vår placering så att vi hamnar i rätt riktning inför nästa rörelse. I övrigt kändes det riktigt bra, och jag känner att jag har koll på låten nu och vad vi ska göra var.

Lhine tyckte att hon kunde balla ur, så med henne bröt jag och körde om två gånger. När hon skulle springa till fiolfodralet tyckte hon dessutom att hon kunde fortsätta bort till husse, men när jag tog i lite hårdare i rösten så avbröt hon och återgick till det hon skulle göra istället. Sen jobbade hon på fint, men jag upptäckte att jag glömt bort en bit av programmet. Det är tur att jag har det på film, så nu har jag uppdaterat mig om hur det ska se ut.

Thone fick också träna lite, och efter att hon fått ligga och titta på när jag tränade med Thyra och Lhine så var det ju inte lite fart i henne! Jag fattar inte hur hon hann med att höra vad jag sa, men det är ju bra om kroppen och knoppen kan kommunicera med varandra även när det går jättefort.

27 juni, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: