Nu blir vi avundsjuka!

Den här helgen var det egentligen tänkt att jag och mamma skulle varit på Gotland för att ställa ut på SSRK:s dubbelutställning i Visby och umgås med Cattis som har Thone och Olgas pappa Trazzel, deras kullbror Bingo och Lhines son Nemo. Men när domarlistorna kom ut så ändrade vi oss, eftersom att våra hundar inte passar in i bilden som gårdagens domare har av en golden.

Idag hade jag gärna varit där, för Bingo fick Excellent på sin officiella utställningsdebut och blev placerad som 3:a i juniorklass! Domaren hade kommenterat att han var av mindre storlek, men det räckte ju till ett Excellent ändå. Thone är ju inte heller stor, och det hade domaren kanske inte brytt sig om. Jag själv tycker att en junior ska få vara junior, men en del domare vill ha mer färdiga hundar redan där…

Nu blir jag förstås sugen på att ställa ut Thone officiellt, men den utställningen som jag och mamma hade tänkt åka på i sommar får iallafall jag hoppa över. Golden retriever brukar nästan alltid ställas på söndagar, förutom på SKK:s utställningar i Norrköping, men självklart så är den utställningen på en lördag – och jag jobbar i princip varenda lördag hela sommaren. Aja, då sparar jag dom pengarna och tjänar några kronor extra istället.

15 maj, 2016 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Nu blir vi avundsjuka!”

  1. Linda:

    Näe fy. Domaren i lördags gillar ju inte vår typ av Golden heller så det gick så dåligt så jag packade ihop och åkte hem:). Lite bättre på söndagen och jag ser det som träning.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: