Film: Thone badar för första gången

Under morgonpromenaden i söndags så försökte Thyra och Lhine ha simskola för Thone, och visade hur skönt det är att bada och simma. Thone ville väldigt gärna ta sig i, men vågade inte riktigt. Idag tog jag med två dummiesar, för att se om det kunde få Thone att våga sig i. Hon ville verkligen ut och hämta dummien, och när hon väl vågade sig i första gången så blev hon rädd för sitt eget plaskande och kastade sig upp ur vattnet igen.

Thyra och Lhine satt och himlade med ögonen över Thones fjanteri, och när jag sa till Lhine att hon fick hämta dummien så kastade sig Thone i. Lhine fick inte hämta dummien, utan den skulle hon ha! Efter det var det inga större konstigheter, och Thone ville ta närmsta vägen och hoppa i från bron. Jag tyckte däremot att hon kanske bör lära sig simma ordentligt först innan hon ger sig på sådana konster.

24 maj, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: