10-månadersbusen!


På promenaden imorse fick Evelina åla omkring i gräset en stund medan jag tog bilder på henne.

Ja, idag fyller vår lilla busunge hela 10 månader! Jösses, snart fyller hon 1 år! Dagen har firats med bus hemma hos farmor och sen när jag åkte och jobbade fick hon vara kvar där i 1 1/2 timme innan Lenny plockade upp henne på vägen hem från jobbet. Det var lite jobbigt att lämna Evelina, men det hade gått bra. Jag håller tummarna stenhårt att det går bra i fortsättningen med, när jag inte kan vara kvar med henne lika länge och det dessutom blir fler timmar hon är där.

11 maj, 2016 | 1 kommentar »

1 kommentar till “10-månadersbusen!”

  1. Lena:

    Vilken sötlök och alltid så glad 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: