Wilmer, LPI LPII RLD N SE VCH Höstglädjens Line Written In Winter

Den här vackra killen är Lhines son och Rhivas kullbror. Precis som jag trodde så sved det lite att träffa honom. Jag kände igen mycket av Rhiva i honom, både till utseendet och i sättet. Så glad och snäll, samma svansviftningar och tyngd i kropp och tassar. En jättehärlig och trevlig hund med mycket energi, men inte lika bufflig och stökig som sin syster.

Det kommer ju aldrig hända, men om Kicki av någon konstig anledning inte skulle vilja ha honom kvar så skulle jag åka och hämta honom direkt! Min lista med favorithundar är inte lång, men Wilmer har en plats på den.

6 april, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: