Vuxenpromenad


Mor och dotter.

Medan Lenny var hemma med Evelina, så passade jag på att ta en promenad med bara Thyra och Lhine. Kameran fick följa med också eftersom att jag såg igår hur fint det blivit uppe vid motionsspåret. Det är ju hur länge som helst sen jag var ute och strosade med hundarna och kameran! Även om jag är rätt less på min stenålderskamera så blev det ett par fina och mysiga bilder på Thyra och Lhine.

Efter promenaden med Thyra och Lhine så gick jag och Thone ut och tränade. Jag hade först tänkt att vi skulle gå bort till Lambohovsvallen, men sen kom jag på att det är ju dumt att bara träna på platser som Thone känner igen sedan innan. Istället hamnade vi på en gräsplätt mellan två gångbanor och precis intill en lekplats. Enligt Thone blev hon inte utsatt för någon svårare störning, utan hon var jätteduktig! Vi kunde träna på precis som vanligt, så det blev fotgående, lägganden nos mot näsa samt platsliggning.


Thyra klättrade i träd…


… och Lhine hittade ner i dammen och tog årets första simtur.

22 april, 2016 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Vuxenpromenad”

  1. Malin B:

    Å, jag njuter av dina fina bilder och fotomodeller!!!
    Jag är änglamatte till en fin golden sedan två år men innan dess fick jag ha roligt med honom i nästan 13 år.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: