Thone är halt

Den här dagen som började så bra. Evelina tog en liten sovmorgon, och efter att hon fått morgonflaskan busade hon runt i spjälsängen och somnade sedan om till 10.30. När hundarna fått frukost och Evelina fått gröt så klädde vi på oss och gick ut på långpromenad allihopa, i det jättefina vädret. Vi gick bor till City Gross där Lenny satt ute och väntade med hundarna medan jag och Evelina gick in och handlade lite.

Eftersom att Thone inte har lärt sig att kissa på promenad så släppte vi hundarna på tomten direkt när vi kom hem, och ställde barnvagnen utanför vardagsrummet då Evelina hade somnat. Lhine och Thone röjde runt ihop och helt plötsligt hördes ett skrik och när jag vände mig om så stod Thone med ena framtassen i luften.

Jag såg inte vad som hände, men i ögonvrån hade Lenny sett att Thone hade sprungit in i ett av träden när hon jagade Lhine. Det verkade stämma, för Thone var full av skräp från trädet på ena sidan av halsen. Usch, stackars liten. Hon fick följa med in medan Thyra och Lhine fick fortsätta vara ute och njuta av vädret och vakta vagnen.

Resten av dagen har Thone fått vila och kissa i koppel på tomten. Det har faktiskt funkat bra, och det är nog tack vare förmiddagens promenad. Imorgon blir det nog svårare, när batterierna är laddade. Förhoppningsvis var det en smäll som bara gjorde henne öm och inget allvarligt så att Thone vaknar och är hältfri imorgon igen.

10 april, 2016 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Thone är halt”

  1. anki risberg:

    Lätt hänt när det är busiga unghundar men tråkigt.
    Hoppas hon är bättre i morgon.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: