Fem år sedan freestyledebuten

Ja, idag är det fem år sedan jag och Thyra gjorde vår nervösa debut i freestyle klass I. Ensam satt jag och åkte hela vägen upp till Bro-Håbo, för att göra en start. På den tiden klarade jag inte av att ha sällskap, och inte heller att prata med folk innan jag hade tävlat klart. Nu knölar man ju helst in sig så många som möjligt i bilen, och gör så många starter det bara går på en och samma dag/helg.

Vår debut resulterade i 26.05 poäng, uppflytt och klassvinst. Inom loppet av tre veckor gjorde vi tre resor upp till Stockholmsområdet, tog tre raka uppflyttningspoäng, klassvinster och titeln FDI. Då hade jag verkligen ingen aning om var det hela skulle leda. Championat var en dröm, och det där med SM och landslag hade jag inte en tanke på.

När vi tagit FDI var vi helt fast i freestylen och tränade vidare för klass II, och sen fortsatte det bara…

24 april, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: