En liten sjukling

Stackars lilla Evelina är sjuk. När hon vaknade vid 2-tiden inatt och var jätteledsen så förstod vid direkt att något var fel, eftersom att hon brukar sova hela nätterna. Hon var varm så vi tog tempen på henne, och den låg på 38.4. Efter att hon fått en flaska somnade hon snällt om, men imorse när hon vaknade så var hon ledsen igen och hade fortfarande feber. Dessutom hostade hon, lät slemmig och verkade få ont i halsen av hostan. Då ringde jag 1177 som tyckte att hon kunde få Alvedon och att jag även skulle höra av mig till vårdcentralen.

Rådet blev förstås att hålla koll på hur hon mådde och vad febern låg på. Under förmiddagen var Evelina hyfsat pigg ändå, men efter att hon varit med mig i köket och lagat mat så blev hon gnällig och ledsen. Då hade febern gått upp till närmare 39 grader. Hon var ändå duktig och åt sin mat med god aptit och sedan somnade hon. När Lenny kom hem så låg tempen på 39.4 så då ringde jag till 1177 igen som bokade in oss på jourcentralen uppe på sjukhuset för en koll.

Allt var väl bra, förutom att hon förmodligen har åkt på en förkylning. Hon var lite röd i halsen och lät lite svullen i luftrören, men vi skulle fortsätta hålla koll på henne och höra av oss om hon inte blivit bättre efter 3-4 dagar eller om hon blev sämre. Jag kände mig lugnare när vi varit där, och när vi kom hem drack Evelina sin välling och somnade direkt efteråt. Nu hoppas jag att hon får sova gott inatt och att det inte blir värre än så här, utan att febern vänder neråt igen.

13 april, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: