Tre finfriserade flickor

Lhine, som visserligen har fällt och är helt naken, blev trimmad för ungefär två veckor sedan. Även om det inte fanns mycket päls kvar på kroppen så behövde ju ändå öron, hals, tassar, svans och byxor snyggas till. Det är inte fint med luddiga öronkanter, lurvig hals, pälstofflor på tassarna, sliten svans och spretiga byxor! Nu ser hon fin och fräsch ut, och naken.

Thyra som var nytrimmad i början av februari har gått och sett helt hemsk ut ett tag, och jag fattar inte hur fort pälsen kan växa där man inte vill ha den! Både igår och idag har jag satt saxen i henne klippt bort ett antal år av hennes ålder. Thyra tycker det är supertråkigt att bli trimmad, men efteråt känns det som att hon själv tycker att hon blir fin.

Thone var ju också nytrimmad i början av februari, och i helgen är det dags för utställning så för hennes del var det ett måste att putsas till. På henne fanns det inte jättemycket att klippa, men öronen och tassarna behövde verkligen snyggas till. Där växer pälsen alltid som ogräs, och så fanns det lite att ta av på halsen. Egentligen är hon inte i kondition att ställas då hon är halvnaken, men det är en inofficiell utställning och dessutom i valpklass.

31 mars, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: