Thone 8 månader

Ja, idag fyller den otrimmade nakenfisen 8 månader! Imorse gick planerna för dagen åt helvete, då det small till i ryggen när jag lyfte upp Evelina ur spjälsängen. Jag som skulle kommit igång med hundarnas träning på riktigt idag… Thone är nog rätt nöjd med sin 8-månadersdag ändå, för Ayax och Minna har varit här idag och det blev fullt röj förstås. Sedan hade Nathalie med sig strupar till hela gänget när hon kom för att hämta sina hundar igen.

Thone tyckte det var jätteäckligt först när jag kom in med Ayax och Minna. Två främmande hundar med annan svansföring och den ena med upprättstående öron. Hon talade om att de inte var ett dugg välkomna, men så fort hon fick komma ut från köket så släppte det och leken var igång.

7 mars, 2016 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Thone 8 månader”

  1. Nathalie, Ayax och Minna:

    Tack så jättemycket för hjälpen, och kul att de hade så roligt ihop, ynglignarna 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: