8-månaderskontroll

Lappen vi skulle få hemskickad om tid för Evelinas 8-månaderskontroll råkade bli bortglömd av hennes sköterska på BVC, så i måndags ringde jag henne och fick en tid inbokad idag. Precis som jag trodde så blev det ett lite stökigt besök, eftersom att någon inte har tid att ligga still och absolut inte vill ligga på rygg! Det är även otroligt onödigt med både blöja och kläder, så vid påklädningen fick jag be om hjälp.

På det förra besöket, för prick två månader sedan, vägde Evelina 6940 gram och var 66.4 centimeter lång. Jag och Lenny hade gjort varsin gissning på vad hon skulle väga idag, 8.5 kilo och 8.1 kilo, och hade jättefel båda två. Min gissning var fel med ett helt kilo. 7470 gram vägde hon, och var 69 centimeter lång.

18 mars, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: