Lek i skogen och lite träning

Jag kom ihåg att ta med en boll på dagens promenad, så idag har Thone fått skutta lös vid motionsspåret och sprungit efter bollen ute i skogen. Hur kul som helst tyckte hon! Det kom snö här under natten, så det var inte helt lätt för henne att hitta bollen heller.

Under kvällen fick hundarna ett varsitt träningspass utanför tvättstugan. Jag har inte tänkt på det förut, men det lyser ju upp lite utanför när det är tänt där inne. Det är väl inte ett jättesmidigt ställe att träna på eftersom att folk går till och från bussen där, men det blir ju bra störning både för mig och framförallt för Thone.

Med Thone blev det faktiskt lite lydnadsträning. Både övningar inför fotgåendet och ställande under gång. Det var inte lätt att backa med henne framför mig, för hon vill helst ha huvudet vid sidan, men så har vi ju inte tränat på att gå nos mot näsa innan heller. Några små freestyletricks blev det också, och hon tyckte det var jättekul att få sig ett riktigt träningspass!

När jag tränade med Thyra hade jag vårat låt i ena örat, för att se om jag kunde känna av vilka rörelser och tricks som skulle kunna passa in. Vi kom väl egentligen ingenstans, förutom att jag insåg att vi behöver ha någon sorts rekvisita. Jag som hade tänkt att inte ha någon rekvisita till någon av hundarna, men jag får försöka komma på något som passar till outfiten.

Jag var kall och frusen när det var Lhines tur att träna, så vi bara lattjade mest. Under dagen har jag förresten funderat på om vi ska köra våran gamla låt ett tag till, fast göra om programmet och skippa fiolen. Det är ju faktiskt inte ens ett år sedan vi debuterade med den låten, och vi har inte gjort många starter med den heller.

18 februari, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: