Hur går det?

Med en bebis på sju månader och fyra hundar, varav två är sju månader så kan man ju undra hur det går för oss nu. Det är lite röjigt förstås, men jag tycker det går bra ändå. Om jag ska klaga på något så är det väl att Thone och Freja grisar ner sig något enormt när dom är ute och leker på tomten som mest består av geggamoja, och att de leker i sängen när Evelina vaknar. Annars tycker jag det är rätt smidigt att ha fyra hundar. Nu kan jag gå ut på långpromenad med Thyra och Lhine även när inte Lenny är hemma, eftersom att Thone inte blir ensam.

Igår hade vi en lugn dag med rastningar på tomten bara. Thyra och Thone fick gå ut ihop och Lhine och Freja ihop för att minska på busandet. Thone och Freja hade så roligt med varandra inomhus, så det kändes som att det fick räcka. Dessutom tycker jag att det är bättre att dom tuggar på varandra och har dragkamp inomhus, än att de rusar omkring och slår omkull varandra utomhus.

Idag blev det en långpromenad med Thyra och Lhine och sedan provade jag att gå en sväng med Thone och Freja ihop. Det trodde jag skulle bli rörigt, men icke. Dom gjorde inte en ansats till att börja busa med varandra, så vi gick den rundan som jag och Thone brukar gå.

Förutom att dom där två tjejerna är jättelika i utseendet så är dom även jättelika till sättet. Dom gick likadant, höjde öronen åt samma saker och båda två var väldigt intresserade av alla fåglar som skuttade omkring. Skillnaden var dock att Thone vet att man får godis om man bara tittar på dom, medan Freja tyckte att vi kunde jaga fåglar alla tre.

21 februari, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: