10 februari 2013


Rhiva, FDI FDII LPI RLD N Höstglädjens Call On Private Line 14 månader.

Vilken dag det blev! Jag var orolig för att Rhivas päls inte skulle räcka till, och min förhoppning var att hon skulle få ett Excellent. 120 golden retrievers anmälda, varav 17 juniortikar. Rhiva fick Excellent och jag var så glad och nöjd. I konkurrensen fick vi springa många varv, då domaren sakta sållade bort de som inte skulle bli placerade. Vi stod kvar bland de fyra sista och fick ställa oss på 4:e platsen. Det kändes jättehäftigt att bli placerad i en så stor konkurrens. Jag ställde upp Rhiva snabbt ifall att domaren skulle dela ut så många som fyra CK:n, även om det inte är så vanligt, och det blev ett CK även till Rhiva!

Jag tror att Rhiva både hade kunnat ta cert och bli utställningschampion…

10 februari, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: