Sluta äta pinnar!

Fick panik här lite tidigare under kvällen. Efter att hundarna fått kvällsmat så släppte jag ut dom på en snabbkiss som vanligt, och när jag ropade in dom igen efter ett par minuter så skulle inte Thone komma in. Hon stod en bit bort, och jag såg att hon var alldeles skummig runt munnen och så började hon slå med tassarna över nosen.

Jag trodde hon hade satt nått i halsen och skyndade för att ta på mig skorna och springa ut till henne, men jag hann bara ta några steg mot hallen så kom hon in. Thone var halvt hysteriskt så medan jag försökte stoppa in handen i hennes mun så ropade jag åt Lenny att han fick komma och hjälpa till. Han fick hålla fast henne och då slängde hon sig ner på golvet, och det blev lite lättare för honom att försöka hålla henne still.

Medan Thone tuggade på min hand så grävde jag försiktig långt bak i munnen på henne, men hittade inget! Fan då! Kände efter uppe i gommen på henne och där satt något, en bit av en pinne. När den kom loss så blev Thone sitt normala jag igen och jag kunde dra en lättnadens suck.

Våra hundar får inte äta pinnar, men det är inget Thone har lärt sig än och tyvärr så blåser det ner en massa grenar från träden vi har på och utanför tomten. Det känns som jag slänger ut hur många grenar och pinnar som helst varje dag, men det tar liksom aldrig slut…

17 januari, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: