Röj i snön

När jag går själv med hundarna och barnvagnen så är jag inte jättesugen på att släppa hundarna lösa, eller jo det är jag men det funkar inte nu när det är snö. Det tar ju sin lilla stund att dra ut vagnen i snön, och vad gör jag om det skulle till exempel skulle komma en annan hund springande? Jag kan ju varken springa med vagnen eller lämna vagnen för att springa och skydda hundarna.

Idag var det iallafall bestämt att vi skulle gå ut allihopa, bort till en fotbollsplan och ta med kameran. Tyvärr så var det ju ingen sol, men kameran fick gå ändå och det blev en hel del härliga bilder även om de blev lite mörka. Tur att det finns photoshop så att man kan ljusa upp dom i efterhand.

Hundarna fick busa och röja i 40 minuter ungefär, för sen tyckte Thyra att det var för kallt så då gick vi hem igen. Förutom att det var jättemysigt att vi gick ut allihopa så blev jag jätteglad över hur Thone skötte sig. Det gick folk förbi och även en med hund, och hon bara tittade åt dom. Det känns så himla skönt, när man har haft en hund som var överglad i allt och alla. Idag var Thone även duktig och kissade i koppel idag för första gången någonsin på promenad! Annars brukar det vara bråttom att släppa ut henne på tomten när vi kommit hem.


Flickorna på led.


Lhine har inga problem med att säga till Thone när det blir för mycket.


”Vad sa du? Stanna kvar? Vad betyder det?”.


Thyra tyckte det var lite ruggigt idag, och ville inte vara med de andra två och röja.


Thone i full fräs.


Jaga snökockor, det var kul tyckte Thyra!


Lhine får spelet.


Thone 6 1/2 månad.

23 januari, 2016 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Röj i snön”

  1. Annica:

    Jättefina bilder! Härligt röj!

  2. Karin:

    Underbara hundar och bilder !

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: