Kompisarna


Thone och Evelina tycker verkligen om varandra, och Thone är så försiktig. Hon har till exempel full koll på var hon sätter sina tassar när Evelina ligger och leker på golvet, så jag är inte alls orolig över att hon ska trampa på henne.

Evelina fick börja sova i spjälsängen när vi hämtade hem Thone, men ibland så sover Evelina i våran säng iallafall. Första natten hon sov i våran säng igen så fick hundarna vara utestängda från sovrummet, men sen på morgonen när hundarna fått frukost och rastat sig fick de komma in i sovrummet. Både jag och Evelina somnade om, och Thone låg ihoprullad i fotändan. Lenny var lite orolig över att ha Thone i sängen nästa natt som Evelina sov med oss, men det är inga problem.

Thone lägger sig gärna hos Evelina och tuggar ben, men där känner jag att det finns en gräns för vad som ska fungera gällande barn och hund. Speciellt nu när Evelina har börjat snurra runt när hon ligger på mage och är nyfiken på allt hon kan komma åt, så då blir det att flytta på en av dom.

15 januari, 2016 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Kompisarna”

  1. Carro-Sexbarnsmamman:

    Gud så sött!!!!

  2. Pia:

    Bästisarna! =)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: