Innedag


Man skulle kunna tro att bilden är tagen en dag i typ april, men den är tagen den 14:e januari 2012.

Idag har vi haft den här vinterns första riktigt kalla dag. Strålande sol och massa minusgrader, så det har varit jättefint ute. Vi har dock haft en innedag, för Evelina har ingen ordentlig overall och ingen ordentlig åkpåse. Hundarna har fått röja ute på tomten, och har även röjt här inne. Imorgon får Lenny se till att kliva upp tidigare än han gjorde idag, så får Evelina vara inne med honom medan jag går ut med hundarna. Två innedagar i rad vill nog varken jag eller hundarna ha.

14 januari, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: