Grattis Ingegerd och Mindy!


Mindy på Höstglädjens apporteringshelg hösten 2014.

I helgen debuterade Ingegerd och Lhinedottern Mindy, Höstglädjens Some Kind Of Superstar i lydnadsklass I, och de fick med sig ett 1:a pris hem. Jättestort grattis!

20 januari, 2016 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Grattis Ingegerd och Mindy!”

 1. Elaine:

  Åh vad roligt att hitta en till ”Mindy”! 🙂 Jag har också en hemma, min egenuppfödda. Det är faktiskt första jag hör/ser förutom henne med det tilltalsnamnet. 🙂 Kul med så många Höstglädjenframgångar! 🙂

 2. Sandra:

  Detta vore kanske något för någon av dina hundar 🙂

  HUND SÖKES TILL MUSIKALEN ANNIE!
  Hösten 2016 I Österbymo (mellan Eksjö och Tranås).

  (Länka, tipsa och dela gärna)

  Den klassiska broadwaysuccén om den hemlösa flickan kommer att spelas från oktober till december 2016 i Kulturverkstaden i Österbymo.

  Till uppsättningen söker vi nu en dresserad hund som skulle tycka om att agera på scenen och vistas bland en stor ensemble med både barn och vuxna.

  Vi söker:
  En sandfärgad mellanstor hund som kan utföra enklare tricks (sitta, ligga, hälsa, svara när man kallar m.m.) Vi söker ingen specifik ras, däremot är färgen viktig.

  Det viktigaste för oss är att den kan känna sig trygg och lugn inför en stor skara människor, strålkastare, sång och dans. Och att hunden kan upprepa samma saker vid varje föreställning.

  Vi önskar också att matte/husse är närvarande vid både repetitioner och föreställningar så att hunden känner sig trygg och tillfreds.

  Hör gärna av er så snart som möjligt via mail eller här på facebook om Ni är intresserade. Då kan vi pratas mer kring tider, ersättning, önskemål m.m.
  Tack på förhand!

  Mvh, Ashkan Ghods, (regissör)
  ashkan@ashkanghods.com

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: