Fem år som freestylare!

Idag är det fem år sedan jag och Thyra provade på en nybörjarkurs i freestyle, för Ida Björkman på Linköpings HU. Vi hade då haft en långt uppehåll från lydnaden och verkligen tappat suget på att fortsätta med den och ville hitta något nytt att pyssla med. Vi fastnade för freestylen direkt, och det är jag väldigt glad över! Tänk vad många härliga människor som jag inte hade träffat annars, och vilka resor och äventyr vi inte hade gjort!

Ett år efter att vi började på kursen så hade jag och Thyra tagit FDI, FDII och pysslade med ett klass III-program, och ett år senare hade vi startat på vårat första freestyle-SM och vår första AFEC-final och blev inbjudna till freestylelandslaget! I landslaget fick vi sedan sällskap av Nathalie och Ayax som gick samma kurs och instruktören Ida och hennes Monster. Jag och Nathalie åkte ihop till EM och NM 2013 och 2014 åkte vi alla tre ihop till VM och till NM åkte jag och Ida ihop.

Som sagt, tänk om jag inte hade fått arslet ur och anmält till Idas kurs!

16 januari, 2016 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Fem år som freestylare!”

  1. Nathalie:

    Ja, det var fina vänskaper som började där för fem år sedan! Så många minnen sedan dess <3

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: