Duktig valp iallafall…

Efter dagens träningspass, där jag tog med alla hundar bort till en fotbollsplan, så kände jag att det var första och sista gången jag hade med mig allihopa och tränade med dom på samma gång. Jag var beredd på att Thone kanske skulle bli tokig och föra liv när hon för första gången fick vara uppbunden, men att sitta fast och titta på när Thyra och Lhine fick träna var väl inga konstigheter.

Thone fick börja träna, så att hon kanske skulle vara lite nöjd när jag tränade med de andra två. Jag ville inte att hon skulle bli utan träning, och för man liv så blir det ingen träning. Hon var jätteduktig när vi tränade, och när hon vid några tillfällen ville dra ett rejs bort till Thyra och Lhine så var det bara att kalla in henne. Jag är verkligen imponerad av hur lyhörd hon är, än så länge iallafall. En dag är jag kanske inte mera värd än det andra som lockar…

Thyra och Lhine, dom hade kunnat stanna hemma idag. Jag vet inte vad det var som var fel. Lhine hade noll energi när det var hennes tur och jag fick locka med mig henne, och det var likadant med Thyra. Annars brukar de komma som ett skott när det är deras tur. De brukar ju till och med tjuva och störa varandra, eftersom att de får ligga lösa och vänta på sin tur.

Eftersom att det var första gången som Thone fick följa med ut och träna så kändes det som att det var därför det blev som det blev. De kanske räknade med att Thone skulle komma farande och braka rätt in i dom helt plötsligt, och tyckte att det kändes obehagligt. Nu när det är träningsvänligt väder ute igen så kommer det bli fler träningspass som det idag, så de får ta och vänja sig vid att även Thone kommer vara med i fortsättningen.

Lhine kom igång efter en stund, men lite för sent för att vi skulle hinna få till någon ordentlig träning då vi hade en tid att passa. Thyra däremot gick det inte att träna med alls…

30 januari, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: