6-månaderskontroll

Evelina fyllde ju 6 månader förra måndagen, och idag var det dags för 6-månaderskontrollen på BVC. Trots att dagens besök inte innehöll några sprutor så var Evelina måttligt road. Det där med att få låna en leksak för att läkaren ville se om hon kunde flytta den mellan händerna och sedan bli bestulen på leksaken för att läkaren ville se om hon kunde leta efter den med blicken var inte populärt! Det är likadant här hemma, man får passa sig för vad hon kan få tag i för hon blir jätteledsen när hon inte får behålla det.

Det blev förstås vägning och mätning, och viktkurvan som planade ut ett tag gick upp på hennes tidigare kurva igen. Straxt över 700 gram hade hon gått upp sen sist, och vi har ju märkt att hon blivit lite rejälare sedan vi gick över till ersättning. 6940 gram vägde hon idag och var 66.4 centimeter lång.

18 januari, 2016 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “6-månaderskontroll”

  1. Gunilla:

    Vackra ögon har hon den lilla tjejen.

  2. Pia:

    Jamen, hur söt?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: